Service Mio Spirit 480
  • Service Mio Spirit 480

Mio Spirit 480

Mio
Mio Spirit 480
0,00 RON
Defect
Cantitate

Service reparatii Mio Spirit 480

  • Garantie reparatie 90 zile Garantie reparatie 90 zile
  • Livrare Fan Courier Livrare Fan Courier
  • Remediere rapida Remediere rapida

Putem executa reparatii ca:

- inlocuire touchscreen spart sau defect Mio Spirit 480

- inlocuire display LCD spart sau defect Mio Spirit 480

- inlocuire baterie Mio Spirit 480

- reparatie probleme incarcare Mio Spirit 480

- reparatie probleme lipsa semnal GPS Mio Spirit 480

- inlocuire mufa USB Mio Spirit 480

- Update / actualizare software si harti full Europa Mio Spirit 480

- instalare soft iGO Primo Truck / Camion Mio Spirit 480

- reparatie probleme de pornire Mio Spirit 480

Functii de top

Lumea văzută pe ecran lat
Principala atracţie a sistemului Mio Moov Mio Spirit 480 este ecranul său lat de 4,3". Noua dimensiune a ecranului face ca utilizarea dispozitivului să fie mai simplă ca niciodată.
LearnMe Pro™
Modulul perfecţionat LearnMe Pro™ monitorizează şi reţine stilul dumneavoastră de condus, oferindu-vă rute personalizate în funcţie de preferinţele dumneavoastră.
Asistenţă la parcare
Funcţie de asistenţă la parcare afişează automat o listă de parcări disponibile când sunteţi pe o rază de 1 km de destinaţie: astfel, nu va mai fi nevoie să căutaţi dumneavoastră o parcare în zonă.
Mergeti chiar mai departe pe jos
Mio Spirit 480 functioneaza exceptional atat inauntrul cat si in afara masinii. Modulul pieton foloseste harti 2D dezvoltate pentru a va ajuta sa gasiti ca si pieton drumul in interiorul marilor orase, avand conturul cladirilor reprezentat pentru o orientare mai facila. Ajutandu-va sa descoperiti locuri noi neaccesibile prin intermediul autovehicolului, Mio duce navigatia un pas mai departe. Acum cu adevarat puteti sa explorati mai mult.
O nouă abordare a benzilor şi a bifurcaţiilor
Cu ajutorul Lane Guidance, vă aflţi în permanenţă pe banda corectă pentru a vira, un lucru foarte util în traficul aglomerat al zilelor noastre. Software-ul Spirit dispune, de asemenea, de vizualizări 3D realiste ale bifurcaţiilor care se potrivesc semnelor majore de circulaţie, acordându-vă mai mult timp să înţelegeţi ceea ce urmează, pe măsură ce vă apropiaţi de o intersecţie sau de o ieşire.
Uşurinţă în utilizare
Cu Mio Spirit 480, folosirea Sat Nav a devenit mai uşoară! Designul minimalist şi clar al meniului Spirit QuickStart™ poate să vă ajute să găsiţi şi să navigaţi către diferite destinaţii mai uşor, mai repede şi într-o manieră mai sigură decât oricând.
Căutare după cuvinte cheie
Mai mult, noua facilitate de căutare după cuvinte cheie este gândită pentru a te ajuta să găseşti calea cu Mio Spirit 480. Incepeţi doar să tastaţi un nume de stradă, loc sau punct de interes şi tastatura predictivă începe căutarea în baza de date internă, listând opţiuni folositoare dintre care să alegi.
Tastatură QuickSpell™
Tastatura QuickSpell™ vă oferă instant sugestii pentru destinaţia dvs. Această funcţionalitate inteligentă scade numărul erorilor şi vă permite să salvaţi timp atunci când începeţi călătoria.
Hărţi de închiriat
Când plecaţi într-o călătorie scurtă, veţi dori să aveţi la dumneavoastră dispozitivul de navigaţie, chiar dacă mergeţi în altă ţară. Puteţi închiria harta unei ţări pentru 3, 7 sau 30 de zile, economisind astfel 80% din costul achiziţionării hărţii respective.
Cunoaşteţi-vă limitele!
Datele pre-încărcate ale camerei de supraveghere vă ajută să păstraţi limitele legale ale vitezei. Dacă acceleraţi sau vă apropiaţi de o cameră, veţi fi atenţionaţi vizual şi verbal, lăsându-vă timp să încetiniţi. Mio Spirit 480 poate, de asemenea, să afişeze limita de viteză de pe drumul pe care vă aflaţi, încurajând condusul în deplină siguranţă

Scrie parerea ta

6 alte produse in aceeasi categorie: