Garmin DriveAssist 50 LMT

Garmin
Garmin DriveAssist 50 LMT
0,00 RON
Defect
Cantitate

Service reparatii Garmin DriveAssist 50 LMT

  • Garantie reparatie 90 zile Garantie reparatie 90 zile
  • Livrare Fan Courier Livrare Fan Courier
  • Remediere rapida Remediere rapida

Navigaţie avansată cu cameră video de bord integrată

  • Navigator inovator de 5,0 inci cu cameră video de bord integrată, care vă înregistrează permanent călătoria şi salvează filmul în momentul unui impact
  • Hărţi detaliate ale Europei cu actualizări gratuite pe viaţă¹
  • Camera integrată permite utilizarea unor funcţii precum Avertismentul de coliziune frontală², Avertismentul de părăsire a benzii de circulaţie² şi nu numai
  • Funcţiile inteligente vă permit să rămâneţi conectat(ă) în timpul conducerii; printre acestea se numără apelurile handsfree prin Bluetooth®³, navigaţia activată vocal şi notificările de pe smartphone4
  • Alerte pentru şofer ce asigură o conştientizare sporită, inclusiv pentru curbele strânse care urmează, zonele cu şcoli, modificarea limitelor de viteză şi altele

Cameră video de bord integrată

Oferind protecţia unui martor ocular care nu clipeşte niciodată, Garmin DriveAssist este furnizat împreună cu o cameră video de bord compactă, integrată, care vă înregistrează permanent călătoriile. Dacă are loc o coliziune, senzorul G de detectare a incidentelor va salva automat fişierele în momentul impactului. GPS-ul înregistrează cu precizie ora şi locaţia evenimentului. Este inclus un card microSD™ înlocuibil.

Funcţii inovatoare de conştientizare pentru şofer

Navigatorul cu GPS Garmin DriveSmart furnizează şoferului alerte care încurajează un stil mai sigur de condus şi sporesc conştientizarea situaţiei curente. Atunci când autovehiculul dvs. este oprit la o intersecţie sau în trafic, “Go” Alert vă informează atunci când vehiculele oprite în faţa dvs. încep să se mişte. Avertismentul de coliziune frontală vă alertează în cazul în care conduceţi prea aproape de vehiculul din faţă. Şi, dacă ieşiţi de pe carosabil sau pe contrasens, veţi vedea şi auzi alertele Avertismentului de părăsire a benzii de circulaţie. Numerele greu de citit ale clădirilor sunt acum de domeniul trecutului, graţie funcţiei Garmin Real Vision™. Atunci când vă apropiaţi de destinaţia selectată, afişajul dvs. de navigaţie va comuta la vizualizarea camerei, iar o săgeată luminoasă vă va indica destinaţia.

Alerte pentru şofer utile în timpul navetei zilnice

În plus, Garmin DriveAssist vă notifică atunci când conduceţi în sensul greşit pe o stradă cu sens unic şi emite avertismente privind zonele cu şcoli din apropiere. Primiţi alerte privind semafoarele şi camerele de monitorizare a vitezei din apropiere5.  Pentru călătoriile mai lungi, un avertisment de oboseală6 vă sugerează o pauză, împreună cu potenţialele zone de odihnă, după câteva ore de condus. Printre celelalte funcţii de siguranţă se numără alertele privind curbele strânse, modificările vitezei, trecerile la nivel cu căi ferate sau drumurile pentru animale şi altele. Funcţia Înainte pe rută afişează locurile şi reperele aflate de-a lungul traseului dvs., direct pe afişajul dvs. de navigaţie, pentru a vă informa ce se află în faţă înainte de a ajunge la destinaţie.

Garmin DriveAssist vă ascultă

Garmin DriveAssist vă oferă opţiunea utilă a navigaţiei activate vocal. Controlaţi dispozitivul Garmin DriveAssist cu vocea, în timp ce mâinile dvs. rămân în siguranţă pe volan.

Funcţii inteligente extinse

Sincronizaţi un dispozitiv cu Bluetooth, de exemplu un smartphone, cu dispozitivul Garmin DriveAssist pentru a beneficia de apeluri handsfree şi a primi notificări inteligente pe ecranul Garmin DriveAssist. Primiţi apeluri, mesaje text şi înştiinţări privind evenimentele din calendar fără a vă lua mâinile de pe volan pentru a lua telefonul. Concentraţi-vă asupra drumului rămânând în acelaşi timp conectat(ă), cu ajutorul notificărilor inteligente personalizabile şi uşor de citit, afişate chiar pe ecranul dispozitivului dvs. de navigaţie.

Pentru informaţii în timp real precum cele meteo şi privind condiţiile de trafic, descărcaţi aplicaţia mobilă Smartphone Link7, care vă conectează dispozitivul de navigaţie Garmin DriveAssist GPS la smartphone-ul compatibil.

Ghidarea cu ajutorul reperelor uşor de recunoscut

Garmin DriveSmart redefineşte indicaţiile vocale pas cu pas graţie sistemului Garmin Real Directions™ de indicaţii de condus uşor de înţeles, care vă ghidează ca un prieten, utilizând repere uşor de recunoscut, clădiri şi semafoare (de ex. “Turn right after the red building” (Viraţi la dreapta după clădirea roşie) sau “Turn left after the QT” (Viraţi la stânga după QT)). Acesta are preîncărcate milioane de locuri noi şi căutate, preluate de pe Foursquare®.

Aflaţi cu exactitate unde trebuie să mergeţi

Funcţia Direct Access simplifică navigaţia către anumite destinaţii complexe, precum aeroporturile şi mallurile, găsind locurile dorite din zonele mai întinse. Direct Access navighează chiar şi în parcări pentru a găsi intrarea cea mai apropiată de destinaţia dvs. În timpul navigaţiei către mall, Direct Access oferă informaţii detaliate privind magazinele din interior. De exemplu, “Sosim la mallul Woodfield. . Magazinul Anthropologie se află în interior, la etajul superior.”

Mai uşor de căutat, mai rapid de găsit

Afişajul Garmin DriveAssist are un câmp de căutare care facilitează găsirea adreselor şi a milioane de puncte de interes. Este suficient să introduceţi o categorie (de exemplu “pizza”), o adresă completă (“1234 Calea Bucureşti, Ploieşti, Prahova”) sau un nume propriu (“Starbucks”), iar Garmin DriveAssist vă va oferi rapid rezultate. În cazul unei greşeli de tastare, Garmin DriveAssist oferă mai multe rezultate de căutare, similare cu textul introdus de dvs.

Scrie parerea ta

15 alte produse in aceeasi categorie: